Ons team bestaat momenteel uit twee personen, maar dit wordt te zijner tijd uitgebreid.

Lydia

Mijn naam is Lydia Westmaas, van huis uit ben ik een tuindersdochter. 
Als opgroeiend meisje, had ik al een grote passie voor dieren. Deze passie is nooit meer weg gegaan, dieren en buiten bezig zijn in de natuur is een zeer belangrijk aspect voor mij.
Naarmate ik ouder werd droomde ik van mijn eigen zorgboerderij en besloot ik mij te scholen in de richting van Zorg en Welzijn.
Toen ik begon met de opleiding Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (V.I.G.), wist ik gelijk dat ik de juiste keus had gemaakt. Het voelt goed om de medemens te helpen, met ze samen te werken en een band met ze op te bouwen.

Inmiddels heb ik al enkele jaren mijn V.I.G. diploma, heb ik enige jaren praktijkervaring, en heb ik mij verder verdiept in de doelgroep Dementie. Naast praktijkervaring met deze doelgroep heb ik ook de Minor Psychogeriatrie gevolgd.

Hoe mooi is het om deze twee passies te kunnen combineren. Iets te kunnen betekenen voor de maatschappij, een dagbesteding te kunnen bieden waar de deelnemers kunnen genieten van mijn dieren, van het buiten zijn en nog veel meer. Deze droom heb ik jaren  vastgehouden en is nu sinds april 2019 werkelijkheid geworden.

 

Mirjam

Mijn naam is Mirjam Oudshoorn-Westmaas en ben de zus van Lydia. Na jaren werkzaam te zijn geweest binnen diverse kantoorfuncties in het bedrijfsleven, ga ik mij nu geheel inzetten voor de Zorgkwekerij Pluk de Dag.
Sinds enige tijd, heb ik het roer omgegooid en ben ik bezig met omscholing op het gebied van Zorg en Welzijn. Ben erg blij met deze keuze die ik heb gemaakt om zo mijn idealen en passie vorm te kunnen geven.
Het geeft me veel voldoening om, met en voor mensen te kunnen en mogen werken. Om zo, iets te kunnen betekenen voor Zorgkwekerij Pluk de Dag en daardoor voor onze deelnemers.
Daarnaast is mijn natuurlijke vertrouwensband die ik met Lydia heb, een meerwaarde en vormen we een hecht en constructief team, wat een belangrijke basis is om het geheel tot het gewenste resultaat te laten komen.

Bij Zorgkwekerij Pluk de Dag, werk ik als begeleider en neem ik diverse administratieve taken op mij.

 

Vrijwilligers

Aangezien wij een opstartende Zorgkwekerij zijn die nog volop in groei is, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om ons team te komen versterken.

Ben jij deze vrijwilliger, die graag voor en met mensen werkt en iets voor onze deelnemers wil betekenen?
Neem dan tijdens de openingsuren contact met ons op via
telefoonnummer 06-12978210 of per mail via info@zorgkwekerijplukdedag.nl.
Dan kunnen we met elkaar een kennismakingsgesprek plannen.